Strategy

Een heldere strategie helpt je versnellen

"Strategy is not the consequence of planning, but the opposite: it's a starting point."

Henry Mintzberg

Elke dag wordt de wereld in een nog steeds groeiend tempo een beetje meer digitaler. Organisaties moeten zorgen dat ze relevant blijven in deze alsmaar sneller veranderende digitale wereld, die naast snelheid vraagt om maximale wendbaarheid en weerbaarheid en - misschien nog wel het allerbelangrijkste - optimale beschikbaarheid gedurende 365 dagen per jaar.

Maar hoe doet men dat nu precies? Wat zijn de trends en verhoudingen in de markt? En hoe zorgt men dat de keuzes die vandaag worden gemaakt ook duurzaam gaan bijdragen aan het bedrijfsresultaat – betaalt men niet teveel en gaat men de investering(en) wel terugverdienen? En is dit vanuit technisch perspectief ook de meest voor de hand liggende oplossing? Sluit deze oplossing aan op het IT (applicatie) landschap? En oh ja; is er voldoende aandacht geweest voor veiligheid en kan men met zekerheid stellen dat er wordt voldaan aan wet- en regelgeving?

Juist dit zijn typische vraagstukken die wij helpen te beantwoorden. Als partner begeleiden wij vanuit Suited bij dergelijke vraagstukken. Vanaf de business case tot desgewenst de regie op de uitvoering en/of dragen we zorg voor voldoende executiekracht.

Onze dienstverlening

Cloud Adoption

De stap naar de cloud. Waar ga je beginnen? Wij helpen je met het maken van een gedegen plan van aanpak op basis van een samen te bepalen aantal workshops. Primair kijken we in deze workshops naar architectuur, mens, organisatie en techniek

Contracting, Benchmarking & Sourcing

Wat blijf je zelf doen en wat ga je outsourcen? Of heb je nu alles 'buiten de deur' en wil je (onderdelen) juist weer gaan insourcen. En tegen welke kosten? En wie voert dan regie? Het is allemaal onderdeel van je (sourcing) strategie, maar het zijn vaak vraagstukken op zichzelf.

Cost Management

Veelgehoord bij - voornamelijk - cloud transformaties; de kosten lopen totaal uit de hand. Dat kan anders als je weet waar je op moet letten. Waar liggen kansen om kosten te besparen op korte en lange termijn? Welke afwegingen maak je dan, kijkend naar on-premise, cloud en/of hybride vormen van cloud dienstverlening?

CTO-as-a-Service

De keuzes die je vandaag maakt moeten duurzaam zijn en aansluiten op het toekomstige (applicatie) landschap. Vanuit een visie op (modern) werken en natuurlijk de strategie van de organisatie. Op verzoek van onze opdrachtgevers voorzien wij middels CTO-as-a-Service in een meer vaste vorm aan behoefte in kennis/kunde/capaciteit.

Onze opdrachtgevers

Een greep uit onze opdrachtgevers waarvoor wij dagelijks met trots werken.