Suited

Wie zijn wij?

Aangenaam professioneel

Suited legt een sterke nadruk op het verband tussen strategie en resultaten. Het stellen van doelen, het nemen van beslissingen en de stijl waarin dit gebeurt, zijn van essentieel belang. Kennis, inzicht, ideeën, vaardigheden, ervaringen, stuurinrichting, stabiliteit en verandering zijn daarbij van invloed op het resultaat.

Minstens zo belangrijk als een goede strategie op papier zijn de professionals die deze uitvoeren en ervoor zorgen dat de doelen behaald worden.

Onze kernwaarden

Wij geloven in lange termijn relaties en kennen daarom de mensen met wie wij werken persoonlijk. Naast de mensen in vast dienstverband, werken wij ook veel samen met freelancers. Mensen die snel ingezet kunnen worden, geheel onafhankelijk van opdrachtgever of leverancier.

Vanuit onze kernwaarden werken wij samen met onze professionals, partners en opdrachtgevers.

Professioneel

Wij verstaan ons vak en werken met ervaren Professionals die uitblinken in hun vakgebied. Wij willen betrokken zijn bij verandering en uitdagingen die opdrachtgevers helpen om organisaties (nog) beter te laten functioneren. Van strategie naar change tot executie.

Betrouwbaar & Transparant

Wij houden ons aan onze afspraken en werken met betrouwbare mensen. Afspraak is bij ons dan ook echt afspraak. Die afspraken worden dan ook duidelijk en maximaal transparant vastgelegd door alle betrokken partijen. Zo is er transparantie in de gehele keten.

Samenwerken

Wij streven naar langdurige relaties met Professionals, opdrachtgevers en leveranciers. Deze kunnen enkel stand houden als men aan beide kanten bereid is te investeren. Dit doen wij bijvoorbeeld door onze kwartaalborrels en kennis events.

Ondernemend

Kansen zien en direct actie ondernemen. Wij blijven niet stil zitten maar denken creatief mee met onze Professionals en onze opdrachtgevers. Wij zijn hands-on en werken allen zowel in als aan het bedrijf.

Ons team

Eric2

Eric Zuidinga

Directeur

Dick2

Dick Kraay

Directeur

Dominique4

Dominique de Swart

Back Office Manager

Caroline2

Carolijn van Dijk

Sales Consultant

Onze opdrachtgevers

Een greep uit onze opdrachtgevers waarvoor wij dagelijks met trots werken.