Project manager – Maarssen

Introductie

Suited bestaat 15 jaar en heeft zich als een stabiele professionele partij gepositioneerd bij haar klanten, medewerkers en overige relaties. De afgelopen 15 jaar zijn wij bij een zeer breed scala aan opdrachtgevers in de financiële wereld, overheid, zorg, farmacie, onderwijs en hightech bezig geweest om mooie programma’s, projecten op te pakken en tot een goed einde te brengen, architecturen te ontwerpen en als strategie partner te fungeren voor de CIO’s en CFO’s.

Organisatie

Onze klanten vragen ons steeds vaker te helpen bij strategische vraagstukken die we samen kunnen uitwerken en richting geven. Je moet dan denken aan sourcing, benchmarking of het begeleiden van een cloud transformatie. Natuurlijk heeft men bij een change nog altijd bemensing nodig in de vorm van operationele managers en/of IT experts. Centraal staat voor ons de mens en de duurzame relatie tussen mensen en organisaties. Dat vinden we zo belangrijk dat de ideale kandidaat voor ons bewezen kan boeien en binden. Zowel aan de kant van de kandidaat als met onze opdrachtgevers.

Functie

Onze projectmanagers bieden: Ruime en aantoonbare ervaring als Projectleider binnen IT Infrastructuur trajecten; Kennis van de ICT-infrastructuur zoals; Werkplek, Netwerk, Cloud, Security en Database oplossingen; Ruime ervaring met leveranciersmanagement en inhoudelijk in staat zijn het gesprek aan te gaan; Ervaring met migratie projecten (bijvoorbeeld on-premise naar Cloud (SAAS,PAAS, IAAS); Aantoonbare kennis en ervaring op het gebied van PRINCE 2, AGILE, Scrum, Kanban, SAFE; Resultaatgerichtheid en gestructureerd werken; Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en/of Engelse taal; Ervaring met het aansturen van multidisciplinaire teams; Inhoudelijke en procesmatig verantwoordelijkheid voor een programma- en/of project-resultaat en de daarbij geldende randvoorwaarden als kwaliteit, tijd en geld; Medewerkers binnen het programma en/of project en dragen verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van de werkzaamheden; In de afrondende fase een evaluatiemoment op de behaalde projectresultaten, dragen het projectresultaat over en ondersteunen bij de implementatie en inbedding binnen de beheerorganisatie(s).

Functie-eisen

10+ jaar ervaring op projectmanagement gebied Certificeringen als Prince2, IPMA D, C of B Pre’s zijn certificeringen op het gebied van Scrum, Agile, Kanban, Safe

Aanbod

Zijn bovenstaande onderdelen een wassen neus voor je en ben je toe aan een nieuwe stap in je carrière neem dan contact op en kom praten. Afhankelijk van je wensen en mogelijkheden zijn er verschillende contractvormen mogelijk.

Inlichtingen

Eric Zuidinga +31681921925

Sollicitatie

Eric Zuidinga +31681921925