Sales Consultant – Maarssen

Introductie

Are you Suited? Ben jij op zoek naar een organisatie waar je in kunt stappen op de functie van Sales Consultant / Business Developer / Accountmanager in een gespreid bedje? Reageer dan vooral niet op deze vacature! Wij zijn namelijk op zoek naar een persoon die van aanpakken weet en een echte zelfstarter is. Wij hebben geen enorm overhead apparaat. Voor ons maakt het niet uit waar je werkt of op welke tijden, input vinden we nu eenmaal minder van belang. Het gaat ons om je output; leads en deals zo je wilt – echt met de nadruk op sales.

Organisatie

Suited bevindt zich middenin een transformatie. Van een meer traditionele detacheerder naar complete dienstverlening. Zo vragen onze klanten steeds vaker te helpen bij strategische vraagstukken die we samen kunnen beetpakken en oplossen. Je moet dan denken aan sourcing, benchmarking of het begeleiden van een cloud transformatie. Natuurlijk heeft men bij een change nog altijd bemensing nodig in de vorm van operationele managers en/of IT experts.

Functie

Centraal staat voor ons de mens en de duurzame relatie tussen mensen en organisaties. Dat vinden we zó belangrijk, dat de ideale kandidaat voor ons bewezen kan boeien en binden. Zowel aan de kant van de kandidaat als met onze opdrachtgevers. Wij werken voor tal van opdrachtgevers in diverse branches. Zo werken wij onder andere dagelijks voor organisaties als Rabobank, ASML en Eno zorgverzekeraar. Om er maar een paar te noemen. Wij zijn op zoek naar een persoon die primair; Bewezen relaties kan bouwen, zowel met de kandidaat als met onze opdrachtgevers – een referentiecheck is onderdeel van ons recruitment proces; Bij voorkeur een achtergrond heeft in de ICT branche en snapt wat de uitdagingen zijn van onze opdrachtgevers anno 2022 en zich hier ook in blijft verdiepen; Goed kan communiceren; waarmee we bedoelen zowel in woord als geschrift, maar ook in zaken als opvolging, terugkoppeling naar kandidaat of opdrachtgever etc.; Zich goed kan vinden in onze kernwaarden en daarbinnen kan bewegen.

Aanbod

Vanzelfsprekend mag je van ons verwachten dat we je faciliteren bij het uitvoeren van je functie; Een groot netwerk aan professionals en opdrachtgevers; Goede arbeidsvoorwaarden, zowel primair als secondair, waaronder: Marktconform salaris; Auto van de zaak of mobiliteitsbudget – wat jij wenst; Een laptop en telefoon van de zaak – naar keuze; 25 vakantiedagen, 8% vakantiegeld op jaarbasis; Een klein, hecht team dat elkaar versterkt. Met daarbinnen veel bewegingsvrijheid; De mogelijkheid om volledig zelf te bepalen waar je werkt, op ons moderne kantoor in Maarssen of …

Inlichtingen

Wil je meer weten of herken je jezelf en wil je eens koffie komen drinken? Neem dan contact op met 088-345 02 00 of mail naar officemanagement@suited.nl. Wij hopen je snel te spreken.

Sollicitatie

Neem contact op met 088-345 02 00 of mail naar officemanagement@suited.nl